Winkelmandje tonen (0 Artikel) Verlanglijstje tonenNaar de kassa
Teveel suiker en alcohol maakt je gek

Vermoeid,futloos,op weg naar CVS en Fybromyalgie

Waarom gezonde voeding ?

Je lichaam vernieuwt zichzelf in een redelijk snel tempo.
Binnen een jaar zal er nog maar weinig van je oude materie nog in je nieuwe lichaam aanwezig zijn.
Stofwisseling noemt dat ! Meta-bolisme ....

Als je er niet voor kiest een zo volwaardig mogelijk aanbod aan benodigde vitaminen, mineralen, koolhydraten en eiwitten in te nemen, dan loopt het onherroepelijk mis met je wonderlijke lichaam.

De grootste boosdoeners zijn "gerafiinneerde" produkten met suiker en alcohol op kop.
Zelfs al gebruik je er weinig van zal je goed op je hoede moeten zijn om de verborgen vijand te ontdekken in ongeveer alles wat uit de supermarkt rekken komt.
In bijna alle industrieel bereide produkten komt suiker in één of andere vorm voor ....

Buiten (bio)groenten en fruit is er maar echt geschikt om je lichaam ge"zon"d te houden.

Samen met het Vianesse product ontvang je een duidelijke tekst die je op weg helpt.
Meer info in de kompakte "Anker" boekjes die het onderwerp toelichten.

Klik erop om het boekje in je karretje te leggen

  • Ankertje : Het Candida-dieet

    Boekje 85 blz: "het Candida-dieet" helpt je aan tips ivm je dagelijkse voeding. Een handige gids met recepten en practische marieren om aan je candida/darmflora evenwicht iets te doen. Gratis bij ...

    6,00 EUR

  • Ankertje : Schimmels,suiker en allergie

    Boekje 85 blz: "Schimmels,suiker en allergie" legt het verband tussen het gebruik van (te)veel geraffineerde koolhydraten/suikers en een hele reeks aandoenigen die het gevolg ervan zijn.

    6,00 EUR

Translate This Website

Geestesziek

+depressie
+angstaanvallen
+slapeloosheid
+dementie
+mentale
+neurologische
+aandoening
+geestesziek
+vianesse
+voedingsconcept

Impressum Vianesse Partner Brainfit

depressie --- angstaanvallen --- slapeloosheid --- dementie --- mentale --- neurologische aandoening --- geestesziek --- vianesse --- voedingsconcept